Следвайте Гласове в Според съсед собственикът на злополучната къща се прибира

...
Следвайте Гласове в Според съсед собственикът на злополучната къща се прибира
Коментари Харесай

Пак се случват такива грешки: ГДБОП отново сбърка адрес

Следвайте " Гласове " в 
„ Според комшия притежателят на злощастната къща се прибира от Германия, откакто е схванал за случилото се
„ Такива неточности се случват “ – с тези думи ГДБОП се извини на семейство през октомври 2020 година, когато „ проблем с навигацията “ води баретите в дома им в столичния квартал „ Левски “. Такива неточности очевидно могат да се случат още веднъж.

При акцията против лихвари във Видин ГДБОП сбърка адреса. Една от къщите, в които са влезнали чиновниците на основната дирекция, е била празна, а притежателите ѝ са в Германия. 
 


Това изясни пред bTV Славка Иванова, която живее в прилежащ парцел. Собственикът на злощастната къща е неин племенник. 

„ Заключена врата са изкъртили. Нова врата също са счупили. Бях на прозореца, споделих им да не чупят вратата. Чуха, че споделям името на момчето, ревизирали са – това е по простъпка “, споделя Славка Иванова.
„ Момчето потегля през днешния ден от Германия, с цел да подаде тъжба и да заплащат вратата. Сега тази нощ няма да спим. Как можем да оставим – вътре има обзавеждане и всичко “, споделя дамата.
ГДБОП организира акция против лихвари във Видин. Няколко души са били арестувани в хода на дейностите.
През 2020 година акцията на ГДБОП в София беше против незаконна група за рекет и имотни измами. Около 6 часа сутринта нахлуват в апартамент на първия етаж в квартал „ Левски “. Търсят проведена незаконна група за рекет и опиати, само че откриват младо семейство с бебе.
Пострадалият татко твърди, че откакто са му поставили белезници, са употребявали електрошок по отношение на него, удряли го по главата, а също видял, че ритали брачната половинка му. Едва по-късно попитали дали се споделя Станислав, а той дал отговор негативно.
Веднъж разбрали за грешката, служителите на реда изчезват за секунди. По-късно пристигнал шефът на баретите и се извинил, като споделил, че такива неща се случват, а повода за грешката била в навигацията.

Източник: бТВ
 
 
 
26 Яну 20231526 Яну 202345426 Яну 202324526 Яну 2023133726 Яну 2023115626 Яну 20233371КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023258111 Яну 2023167223 Яну 2023188028 Дек 20221121
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР